Indkøbskurv

Luk

GRATIS levering til valgfri pakkeshop ved køb over 300 kr. (gælder i DK)
GRATIS afhentning i butikken
❗️Vær opmærksom på, at ordrebekræftelsen kan havne i dit spam-filter❗

KONTOR

Opgrader dit arbejdsbord
På kontoret er det vigtigt, at du har det nødvendige udstyr. Og med det nødvendige udstyr, mener vi – selvfølgelig – sjove og finurlige arbejdsredskaber til at gøre arbejdsdagen sjovere. Uanset, om du er på udkig efter en notesbog, kalender, kuglepen, et penalhus, bogmærke, en "organizer" eller papirclips, så finder du
det hos os. 
Gør dit hjemmekontor personligt med tilbehør
Bring dit skrivebord til næste niveau med vores omhyggeligt udvalgte samling af tilbehør til kontoret. For os, skal vores kontortilbehør ikke blot være funktionelt, men også gerne en fornøjelse at bruge og se på. Derfor finder du gode notesbøger i top-kvalitetslæder, multi-funktionelle clips i messing og guld, stilfulde melaminbakker og sjove penalhuse, der er udformet som fisk i alle former og farver.
Kontoret som inspirerende miljø?
Hvorfor vælge? Din arbejdsplads skal være et sted, hvor du bliver inspireret. Og dit kontorudstyr skal hjælpe dig til at gøre det. Vi har smukke notesbøger, som vil gøre det til en leg at tage noter, kalendere, der vil gøre planlægningen sjovere, farverige og finurlige bogmærker, og papirclips i form af alt fra dyr til frugter. Vi har også "organizers" og bakker i forskellige størrelser til dekorativ opbevaring af al dit kontortilbehør. Og hvis du er af "den gamle skole", der nyder at skrive i hånden, så har vi et fint udvalg af forskellige penne og blyanter i flotte designs, der vil gøre det mere behagelig at skrive – og dermed dit arbejdsliv sjovere!